MOM KURÉR APS

MoM Kurér er et mindre vognmands firma, der i øjeblikket vækster hurtigt. Vi har både kassebil, lift-biler (sidelæs) med og uden køl.  Vi har stor erfaring med at transportere skrøbelige vare, såsom kunst og værdi-gods til forskellige udstillinger rundt om i Danmark og Europa.

Vi hjælper dig også gerne med din fragt til messer. Læs mere om alle vores services her eller kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

MoM Kurér har et tæt samarbejde med en større dansk transport virksomhed, så vi altid kan dække vores kunders behov. Deres vognpark består af mere end 150 vogne, og kan således supplere vores kunders ønske. Derfor tilbyder vi både små og store biler med og uden lift, ADR kørsel, SLV godkendt.

Hos MoM Kurér brænder vi for det vi laver og sætter en ære i glade kunder. Derfor bestræber vi os på til hver en tid, til at leve op til vores værdier.

VI ER TILFREDSE, NÅR I ER TILFREDSE.

Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Hos Mom Kurér lægger vi stor vægt på at vores ansatte er kvalificeret til opgaven og sætter en ære i at levere en god service.

Alle vores biler har ADR udstyr og vi er selvfølgelig også SLV godkendt.

Tillid | Kvalitet | Fleksibilitet | Service | Punktlighed | Motto

Vi ønsker at du som kunde skal have fuld tillid til os og vores service. Vi lægger vægt på åben dialog, så du som kunde kan føle dig i trygge hænder.

Vi ønsker at levere kvalitets kurérkørsel. Vi vægter derfor højt at have kompetente medarbejdere, der kan løse selv den mest udfordrende opgave.

Vi er eksperter i kurér og distributions kørsel og er rustet til at rådgive og vejlede dig – så du får den løsning der matcher dit behov.

Behovet for kurérkørsel kan opstå på de mest ubelejlige tidspunkter hvilket kan give de fleste lidt sved på panden. MoM Kurér ved at kurérkørsel kan opstå akut og på alle tidspunkter af døgnet, derfor vægter vi fleksibilitet højt, så du kan få løst din opgave på den bedste måde hele døgnet.

Hos MoM Kurér har vi service som 1. prioritet. Som kunde vil du derfor blive mødt af en imødekommende og hjælpsom medarbejder, der altid vil tilbyde dig en service der matcher dine behov.

Vi ved hvor meget det betyder at aftaler og tider overholdes, derfor ligger vi stor vægt på en høj punktlighed og vil gøre alt for at efterleve dine ønsker. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder. Vi er tilfredse, når I er tilfredse.